Hovedsamarbeidspartnere

PwC

PwC

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

DNB

DNB

DNB er Norges største finanskonsern og Norges ledende verdipapirforetak. Med 2,3 millioner nordmenn som kunder er vi en stor leverandør av finansielle tjenester. DNB har over 11.000 ansatte totalt og over 1.000 ansatte i Bergen. DNB har en rekke internasjonale filialer.

Thommessen

Thommessen

Thommessen er et ledende norsk forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen og London. Vi dekker alle forretningsjuridiske områder og arbeider for å finne de beste løsningene for våre klienter.

Sbanken

Sbanken

Sbanken startet i april 2000, som den første rene nettbanken i Norge og har i 16 år på rad blitt kåret til den banken med de mest fornøyde kundene av Norsk Kundebarometer. De tilbyr et stort utvalg av finansielle produkter og tjenester innen betalings- og korttjenester, innskuddsbasert sparing, investeringsprodukter, langsiktige og kortsiktige lån.

Deloitte

Deloitte

Deloitte Touche Tohmatsu Limited er en av verdens største leverandører av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester, med 244 400 ansatte i over 150 land. Selskapet har ble grunnlagt i 1845 og er registrert i Storbritannia. Hovedkontoret ligger i New York i USA.

Sparebanken Vest

Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er den tredje største sparebanken, og den nest eldste banken i Norge. Forløperen, Bergens Sparebank, ble etablert i 1823. Banken har i dag en forvaltningskapital på over 160 milliarder kroner og 700 ansatte.

Tryg

Tryg

Tryg er Nordens nest største skadeselskap, med aktiviteter i Danmark, Sverige og Danmark. Tryg har ca. 3.400 medarbeidere som hver dag leverer trygghet for mer enn 2,55 millioner privatpersoner og mer enn 140.000 virksomheter

Argentum

Argentum

Argentum Fondsinvesteringer AS er et norsk kapitalforvaltningsselskap. Selskapet er eiet av den norske stat ved Nærings- og handelsdepartementet. Det skal forvalte statens investeringer i aktive eierfond. Selskapet drives på forretningsmessig grunnlag.

Samarbeidspartnere

Gabler

Gabler

Gabler er en kompetansebedrift innen pensjon, investeringer, forsikring og rådgivning. Selskapets historie strekker seg tilbake til 1988, og selskapet har i dag rundt 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Bergen og Kristiansand. Gjennom mer enn 27 års forvaltning av kapital har vi skapt resultater og muligheter for mange av de største aktørene innen stiftelser, kommuner og næringsliv.

MONOBANK

MONOBANK

MONOBANK er en nisjebank med kontor i Bergen som blant annet tilbyr personlån, som er et forbrukslån uten sikkerhet, og høyrentekonto med god rente. Monobank tilbyr også refinansiering av andre smålån og kreditter. De er totalt 30 ansatte med god erfaring fra bank og finansbransjen.

ODIN

ODIN

ODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av sine andelseiere jobber de hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden.

Samarbeidspartner leverandør

Diriger

Diriger

Diriger er et annerledes digitalt byrå fra Bergen. Vi hjelper deg med sosiale medier, design og innhold.