Charlotte Wallem Rakner

Charlotte Wallem Rakner

Leder

YoungFinance sin høvdinne jobber til daglig med Corporate Finance/M&A som Manager i PwC Deals. Hun har tidligere erfaring innen Private Equity fra Argentum, og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Sverre Mehn

Sverre Mehn

Nestleder

Styrets nestleder Sverre jobber som Finance Manager i start-upen Disruptive Technologies. Han har tidligere arbeidet som konsulent i PwC Deals og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Caroline Faannessen Kleiven

Caroline Faannessen Kleiven

Arrangement

Forutenom å holde orden på arrangementskalenderen til YoungFinance, arbeider Caroline i Sparebanken Vest. Her arbeider hun med RPA, lean og tjenesteutvikling. Caroline har bakgrunn fra Norges Handelshøyskole.

Petter Idar Rolland Bruasdal

Petter Idar Rolland Bruasdal

Sponsor

Foruten å sørge for at YoungFinance er en ettertraktet og relevant samarbeidspartner
I det norske Finansmarkedet, Jobber Petter som konsulent I Deloitte hvor han bistår sulike klienter innen strategi, digitalisering og cyber security.

Stine Sofie Grindheim

Stine Sofie Grindheim

Medlem

Stine Sofie er medlemsansvarlig og samfunnsøkonom fra Universitetet i Bergen/USC Australia. Hun jobber som avdelingsleder i DNB Markets, i seksjonen Kundestøtte og Clearing, med Digital Innovasjon.

Chriss Salbu

Chriss Salbu

Arrangement og økonomi

Chris jobber til daglig i KPMG som konsulent i Advisory. Han har studert business på Anderson school of Management i USA og Finans i Tyskland.

Susanne Håvardstun

Susanne Håvardstun

PR- og Digital

I tillegg til å håndtere YoungFinance sine sosiale kanaler og hjemmeside, jobber Susanne som konsulent i PwC. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og Grûnderskolen i San Francisco.

Hilde Farestvedt

Hilde Farestvedt

Vara

Hilde jobber som Produkt og Konseptutvikler i Tryg Forsikring. Hun har bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen og mastergrad i økonomi fra Københavns Universitet.